1%-ok felajánlása 2016-ban

Kedves Adományozók!

Köszönet az SZJA 1%-os felajánlásokért!

Köszönjük, hogy idén is minket választottatok az egyesületi

1% felajánlásakor. 2016-ban a 2015. évi 1%-os adó felajánlásokból összesen 1.094.613 Forint folyt be számlánkra.

Még egyszer nagyon köszönjük felajánlásaitokat!

A Magyar Taoista Egyház Vezetősége

 

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki rendelkezett a 2016. évi adó évben az adója 1%-áról közösségünk részére!

A több mint egy millió forint hozzájárul ahhoz, hogy továbbra is legyen egy elvonulóhelyünk, amit kedvünkre szépítgethetünk, hogy minél lelkesítőbben hasson a gyakorlásunkra. Örömmel vesszük, ha idén is rendelkeztek majd, de ne feledjétek, hogy a közösségünk neve újra magyar Taoista Egyház (és sajnos csak a nevünket kaptuk vissza az egyházi státuszunkat nem)!

Kérünk benneteket, hogy ne csupán a rendelkező nyilatkozatok kitöltésével, és egyéni adományokkal, hanem a gyakorlásotokkal, a 3 Kincs művelésével is támogassátok magatok és a többi gyakorlótársatok fejlődését!

Köszönettel:

A vezetőség

 

Kérjük, 2016-ben is gondolj Közösségünkre, ha egyéni vállalkozóként vagy magánszemélyként adód 1%-ának felajánlását fontolgatod. Az adóbevallás ideje közeledik (2016. február 25. ill. május 20), illetve lehet kérni, hogy az adóhatóság vagy a munkáltató készítse el az adóbevallást. Kérjük, ne feledkezz meg arról, hogy mindhárom esetben nyilatkoznod kell, hogy szeretnéd adód 1%-át felajánlani az egyesületnek. 

A tavalyihoz hasonlóan a 2016-os adóévre is csak az egyesületi 1%-ot tudjátok felajánlani, az egyházit nem.

Ha a családban, vagy az ismeretségi körötökben is van olyan, aki nem talál olyan közösséget, akinek szívesen ajánlaná fel az adója 1%-át, ők is támogathatják a közösség tagjainak gyakorlását.

Az ajánláshoz szükséges adatok:

a kedvezményezett neve: Magyar Taoista Egyház (MTE)
adószáma: 18334090-1-41

Köszönjük!