Adományok Pagoda-Templom építésére

Közösségünket részben adományokból tartjuk fent. Az elmúlt években kapott felajánlásokat a Három Kincs Völgye elvonulóhelyünk fenntartására és fejlesztésére fordítottuk, melyeket hálásan köszönünk!

A régi terveink között van, egy pagoda-templom építése, mely a szingapúri Taoista Egyház templomának lesz egy másolata. Ez egy Három Kincs templom, melyet az épület három szintje is jelez. Ezzel szeretnénk Útunk és ön-művelésünk legfontosabb elvének, azaz a Jing, Qi és Shen képzésnek egy méltó szentélyt építeni. A szingapúri Közösség felajánlotta segítségét az építéshez a tervezéstől a kivitelezésig egyaránt.

A templomok építésének szigorú szabályai az Ég Előtti világot hivatott megidézni, mivel csak így fogja a Dao az áldásával megtölteni azt. Ennek az első lépése a szertartásos alapkőletétel, mely során kijelöljük a területet és speciális ásványokat ásunk el különböző pontjain. Mindezt egy szertartás és talizmánkészítés kiséri. Az alapköveket és az építkezést megnyitó szertartást idén őszre tervezzük. Erről természetesen értesítést kap Közösségünk minden tagja.

Amennyiben adománnyal szeretnéd támogatni e templom építését, a következő bankszámlára hálásan fogadjuk azt:

ERSTE Bank:

11600006-00000000-85410550

Az egyház a jogszabálynak megfelelő igazolást állít ki vállalkozások részére az adomány társasági adó számításakor felmerült költségként figyelembe vételéhez!

Az átutalásban kérjük tüntesd fel hogy adományként küldőd azt.

https://ado.hu/ado/adomanyozassal-kapcsolatos-tarsasagi-ado-szabalyok/

Köszönjük!

A szingapúri templom: